STAVBNO POHIŠTVO

 • OKNA:

  Izdelamo okna debeline 68 mm. Okna so iz tri slojno lepljenega lesa smreke, macesna ali hrasta. V okna vgrajujemo priznano okovje ROTO. V njih sta vgrajena dva tesnila. Zasteklimo jih z dvojnim termo pan steklom debeline 24 mm ali trojni termo pan debeline 36 mm. Barvana so v različnih barvnih tonih z okolju prijaznimi vodnimi barvami. Vsa pri nas narejena okna po želji tudi vgradimo.

 • VHODNA VRATA:

  So debeline 68 mm iz tri slojno lepljenega lesa smreke, macesna ali hrasta. V vrata vgrajujemo nastavljive pante in ključavnice s pet točkovnim zaklepanjem. V vratih je enojno ali dvojno tesnilo. Spodaj pri podboju je aluminijast pohodni prag. Stekla so termo pan (dvojni 24 mm ali trojni 36 mm debeline). Barvana so z okolju prijaznimi barvami v različnih barvnih tonih. Vsa pri nas narejena vhodna vrata po želji tudi vgradimo.

 • NOTRANJA VRATA:

  Izdelamo klasična ali gladka notranja vrata iz vseh vrst masivnega lesa. Debelina je 41 mm, podboji so debeline 28 mm. V vratih je vgrajeno eno tesnilo. Barvana so z poli vretanskim ali vodnim lakom.

 • STOPNICE:

  Lahko so iz bukovega, jesenovega, hrastovega ali smrekovega lesa. Lakirana so z lakom za parket.

 • BALKONSKE OGRAJE:

  So iz različnih vrst lesa z različnimi vzorci in postavitvami.

 • STENSKE OBLOGE:

  Kot dodatek k notranjemu pohištvu se lahko izdelajo stenske obloge iz lesa.

Okna

Vhodna vrata

Notranja vrata

Stopnice

Balkonske ograje

Izdelki so iz masivnega lesa in po naročilu.

Zanj smo se odločili zato, ker je zdravju prijazen in nam ni vseeno za zdravje ljudi, ki bivajo v prostoru s temi izdelki.