Notranje pohištvo

  • IZDELUJEMO

    Kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, kopalnice, predsobe, garderobne omare, mize, klubske mizice, pohištvo za male živali …

  • PREDNOSTI

    Znani smo po tem, da pohištvo izdelamo iz kombiniranih vrst lesa ali le iz ene vrste lesa. Kombiniranje vrst lesa, lahko ustvari prijeten kontrast med svetlim in temnim. Pohištvo je v celoti iz masive, le hrbtni del je iz lesomala, lahko pa tudi iz masive. V vso pohištvo je vgrajeno kakovostno okovje BLUM, na mehko zapiranje. Zaščitimo ga z polivretanskimi, vodnimi barvami, lahko ga tudi oljimo. Spalnice so lahko tudi brez zaščite barv, ker naravni les daje prijeten vonj in sproščeno počutje. Vrata na pohištvu so lahko klasična z okvirjem in polnilom v sredini. Po želji strank pa so lahko ravna, furnirana ali iz mediapana in barvana z različnimi barvnimi toni. Vso pri nas izdelano pohištvo tudi dostavimo in vgradimo.

  • POSEBNI IZDELKI

    Pozabili nismo niti na pohištvo za hišne ljubljenčke, ki ga izdelamo v kombinaciji z ostalim pohištvom, lahko pa tudi samo. To pohištvo je v celoti iz masivnega lesa in barvano z vodnimi barvami, ki so zdravju neškodljive in primerne tudi za otroške igrače.

Kuhinje

Spalnice

Jedilnice

Dnevne sobe

Predsobe

Izdelki so iz masivnega lesa in po naročilu.

Zanj smo se odločili zato, ker je zdravju prijazen in nam ni vseeno za zdravje ljudi, ki bivajo v prostoru s temi izdelki.